Avantime – utvecklar din webb!

Vi hjälper dig ta din webb till nästa nivå!

Behöver ditt företag utveckla er webb? Våra frontend-webbutvecklare hjälper dig från strategi, och planering till lansering och underhåll.

Vi har stor kompetens inom både webbutveckling med React och webbapplikationer, och hjälper dig att hitta den allra bästa lösningen för just din webbplats.

Vi är experter på alla digitala plattformar och format, oavsett om det är webb eller app.

Avantime är en ledande byrå inom webbutveckling. Vi har kontor i Stockholm, Örebro och Luleå.

Om webbutveckling med React

React är ett komponentbaserat front-end Javasscript-bibliotek med öppen källkod, som utvecklare använder för att bygga användargränssnitt för ensidiga applikationer. Biblioteket underhålls av Facebook och är öppen källkod, men det är endast avsett för applikationens vyskikt.

Utvecklare föredrar den här plattformen samtidigt som de utvecklar mycket övertygande och användarvänliga webbplatser och applikationer eftersom det ger dem stora möjligheter att vara kreativa. Det finns ett antal andra fördelar som gör biblioteket väldigt populärt bland utvecklare.

Avantimes experter inom webbutveckling tar er från idé till färdig webb. Vi hjälper också till med att underhålla er befintliga webb. Välj att få hjälp med hela eller delar av processen, ditt behov avgör.

 

Programspråk och ramverk

Next.js

Next.js är ett React ramverk med öppen källkod  som ger användaren byggstenarna för att skapa webapplikationer. Med ramverk menas att Next.js hanterar verktygen och konfigurationen som behövs för React och tillhandahåller ytterligare struktur, funktioner och optimering för applikationen.

 

Kubernetes

Moderna appar byggs i allt högre grad med hjälp av containrar, det vill säga mikrotjänster förpackade med beroenden och konfigurationer. Kubernetes (uttalas ”koo-bär-nett-iss”) är programvara med öppen källkod för distribution och hantering av dessa containrar i stor skala, och det är även det grekiska ordet för ett fartygs rorsman eller en pilot. Skapa, leverera och skala containeriserade appar snabbare med Kubernetes, som ibland kallas ”k8s” eller ”k-eights”.

 

Javascript

Inom front-end är JavaScript vanligt att tillämpa eftersom detta programmeringsspråk är särskilt användbart för att åstadkomma dynamiska webbfunktioner och interaktion på webbplatsen. Likaså är scriptet ett positivt hjälpattribut till språken CSS och HTML. Följaktligen, kan visuella segment som bilder, text, animationer och videos tillsammans med länkar ge ännu bättre utseende, kvalitet och trovärdighet på din hemsida.

Viktigt att tänka på är att inte blanda ihop JavaScript med Java eftersom dessa är två vitt skilda programmeringsspråk. Java används främst för back-end utveckling, det vill säga den del av hemsidan som inte är synlig för betraktaren. Den gemensamma nämnaren är att båda är allsidiga och kraftfulla samt kan anpassas till en rad olika projekt och operativsystem.

Exempel på tjänster som vår webbutvecklingsbyrå levererar

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.