Skip links

DIGITAL INTEGRATION

DIGITAL INTEGRATION

Din data är guld värd

Bli effektivare genom integration. Data kan finnas på olika ställen i ert företag/organisation. Genom att anpassa lösningen till er verksamhet och integrera olika system kan man förenkla, förbättra och digitalisera processer.

Bli snabbare genom en digital plattform. Genom att utnyttja externa system och koppla ihop med sina egna lösningar kan man snabbare och enklare skapa sin egen digitala plattform, som stöd för att växa sin affär.

Bli smartare med Artificiell intelligens. Med AI-baserade tjänster som machine learning, chatbots och advanced analytics öppnas nya möjligheter att effektivera och automatisera processer eller skapa mervärde av befintlig data.

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri presentation!

Boka ett möte

Hur går vi tillväga?

01. Förstudie

Första steget är att vi brukar göra en analys 1-3 veckor där vi går igenom affärsmål, befintliga processer och system. Vilka utmaningar finns och vilka problem vill man lösa? Hur kan man lösa det och vad ger mest effekt?  Baserat på affärsnyttan och önskade funktioner tar vi fram ett business case med ett tekniskt lösningsförslag och en plan för genomförande.

02. Genomförande

Dags för genomförande. Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla aktiviteter. När projektet är klart erbjuder vi förvaltning av er lösning.

03. Utveckling

Vi kommer med förslag i samråd med er och säkerställer att den vidareutvecklas löpande efter önskemål. Digital Transformation as a Service – ett eget utvecklingsteam – är ett bra alternativ, om ni vill säkerställa en kontinuerlig och snabb förändring av er lösning. Vi sätter ihop ett team som dedikerat jobbar med att utveckla er lösning agilt till en fast kostnad.