Digital marknadsföring

Den största fördelen med digital marknadsföring är att en specificerad målgrupp kan nås på ett kostnadseffektivt och mätbart sätt.

En annan fördel är att det är enkelt att följa och mäta sina kampanjer. När tid och pengar investeras i en reklamkampanj är det viktigt att veta att kampanjen fungerar.

Vad är Digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är väldigt effektivt, men det kan vara svårt att komma igång. Vilka kanaler ska man välja? Hur stor ska budgeten vara? Och hur ska man utforma landningssidor för bästa konvertering? Framför allt, vilken marknadsföringsmetod kan man använda sig av? Oroa dig inte, vi hjälper dig! Vi arbetar till exempel med displayannonsering/bannerannonsering, sökmotormarknadsföring, sökmotoroptimering, sociala medier och marketing automation.

Vi levererar din digitala marknadsföring både strategiskt och taktiskt. Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida.

Team Performance ansvarar för att alla färdiga lösningar som lämnar Avantime mäts, utvärderas och följs upp. Att ha koll på Sociala Medier och algoritmer är något som vi är vana att hjälpa våra kunder med för att få en stark varumärkeskännedom.

Vi ser även till så att alla webbplatser som levereras är sökmotoroptimerade enligt dagens standard och att relevant mätning finns på plats.

webbanalys

Fördelar med digital marknadsföring

Den största fördelen med digital marknadsföring är att en specificerad målgrupp kan nås på ett kostnadseffektivt och mätbart sätt. En annan fördel är att det är enkelt att följa och mäta sina kampanjer. När tid och pengar investeras i en reklamkampanj är det viktigt att veta att kampanjen fungerar. Digital marknadsföring gör det enkelt att undersöka sina kampanjer, och möjliggör att förändra kampanjen för att generera bättre resultat. Övriga fördelar är att digital marknadsföring ökar försäljningen online samt varumärkeslojaliteten.

Vi berättar gärna mer!