WordPress Byrå

Vi är experter på WordPress

WordPress är världens mest använda webbplattform och vi på Avantime har arbetat med WordPress i över tio år. Är ni ute efter en WordPress byrå som är experter på WordPress tillsammans med professionell webbdesign, digital strategi, sökmotoroptimeringdigital marknadsföringwebbanalys och andra omkringliggande områden har ni hittat rätt.

På Avantime har vi mångårig  erfarenhet av webbproduktion i WordPress. Vi kan skräddarsy webbplatser i vilken design som helst och nästan ingenting är omöjligt. Om ni funderar på att använda WordPress för er organisation så kan vi hjälpa er.

WordPress har mängder av bra plugins och användarvänliga funktioner. Och det som inte finns kan vi skapa. Avantime erbjuder också drift, support, kodhantering och förvaltning av era webbplatser baserade på WordPress.

Vi ser även till så att alla webbplatser som levereras är sökmotoroptimerade enligt dagens standard och att relevant mätning finns på plats.

Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida. Kontakta oss för en fri konsultation!

Varför ska man välja WordPress?

WordPress är enkelt att använda, underlättar sökmotoroptimering och man kan anpassa det till i princip vad som helst. Vi använder det också som headless CMS.

WordPress uppfyller många av de krav som idag ställs på ett modern web conent management system (CMS). Med flexibel teknisk bas, många plug-ins och en WordPress byrå som Avantime kan din webbplats anpassas för dina unika behov.

I och med WordPress storlek och enkelhet finns det många som kan och lär sig systemet. Detta betyder i sin tur att det går att byta WordPress byrå. Gör som många andra, byt till Avantime som din WordPress byrå!

WooCommerce systemet för E-handel

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce. WooCommerce är ett tillägg/plug-in till WordPress som gör det möjligt att sälja produkter och tjänster på webben. Med WooCommerce som bas hjälper vi på Avantime både stora och små organisationer och företag att öka sin försäljning samtidigt som man har låga baskostnader.

Det största systemet för e-handel med WordPress är WooCommerce och det är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för till exempel språk och valutor.

WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns en mångfald av tillägg till WooCommerce som bland annat hanterar mer avancerad e-handel som till exempel, rabattkoder, stafflade priser, lager, logistik, betaltjänster, kundunika priser, valutor etc.

Språkstöd WordPress

Om du som företagare är verksam på flera marknader bör du kunna presentera din webbplats på flera olika språk. Många av våra kunder har sin verksamhet både i Sverige och övriga delar av världen, därav har vi stor erfarenhet av att bygga flerspråkiga webbplatser i WordPress.

Multisite webbplatser

WordPress har en funktion som kallas multisite. Detta innebär att flera stycken lika eller helt olika webbplatser kan dela på samma WordPress installation. Detta ger mycket stora administrativa fördelar inom till exempel kodhantering och drift.

Tekniskt innebär detta att databasen är den samma med unika tabeller för att särskilja innehållet med olika webbplatser.

En WordPress installation med multisite rekommenderas när det finns ett behov av att ha flera webbplatser där viss funktionalitet och visst innehåll är gemensamt. Andra anledningar/användningsområden kan vara när man vill koncentrerar till en och samma administratör som skall hantera flera webbplatser.

WordPress utveckling

När vi på Avantime utvecklar nya WordPress webbplatser utgår vi från normalt från ett så kallat tema som vi tagit fram och som anpassats efter svenska behov och förutsättningar. Förbättringar sker ständigt i takt med att WordPress och tekniken runt omkring utvecklas.

En princip vi aldrig frångår är att vi använder oss av beprövade standard-plugins och håller oss till de riktlinjer som finns för WordPress.

Fördelar med att anlita Avantime som WordPress byrå

 • Mångårig erfarenhet av utveckling av webbplatser i WordPress
 • Du behöver inte vända dig till flera byråer, i egenskap av fullservicebyrå, erbjuder Avantime en lång rad kringtjänster som till exempel design, koncept, användbarhetdigital marknadsföring, webbanalys, drift, support, förvaltning.
 • Tjänsteleveranser med modern agil utvecklingsteknik som ger förutsägbara kostnader och direkt inblick och möjlighet att styra utvecklingsarbetet.
 • Avantime arbetar alltid datadrivet. Vi mäter och följer alla relevanta nyckeltal och VET vad mad som fungerar respektive inte fungerar. Som kund tar du del av detta.
 • Eftersom WordPress är baserat på öppen källkod lägger man de kostnader som annars lagts på licenser på värdeadderande utveckling.

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.


  Vi berättar gärna mer!

  Claes Börtemark

  Head of Delivery

  claes.bortemark@avantime.se +46 760 000 837