Skip links

WordPress byrå

WordPress byrå

Vi är experter på WordPress

WordPress är världens mest använda webbplattform och vi på Avantime har arbetat med WordPress i över tio år. Är ni ute efter en WordPress byrå som är experter på WordPress tillsammans med professionell webbdesign, digital strategi, sökmotoroptimering, digital marknadsföring, webbanalys och andra omkringliggande områden har ni hittat rätt.

På Avantime har vi mångårig  erfarenhet av webbproduktion i WordPress. Vi kan skräddarsy webbplatser i vilken design som helst och nästan ingenting är omöjligt. Om ni funderar på att använda WordPress för er organisation så kan vi hjälpa er.

WordPress har mängder av bra plugins och användarvänliga funktioner. Och det som inte finns kan vi skapa. Avantime erbjuder också drift, support, kodhantering och förvaltning av era webbplatser baserade på WordPress.

Vi ser även till så att alla webbplatser som levereras är sökmotoroptimerade enligt dagens standard och att relevant mätning finns på plats.

Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida. Kontakta oss för en fri konsultation!

Det här ska du tänka på vid marketing automation

Varför ska man välja WordPress?

WordPress är enkelt att använda, underlättar sökmotoroptimering och man kan anpassa det till i princip vad som helst. Vi använder det också som headless CMS.

WordPress uppfyller många av de krav som idag ställs på ett modern web conent management system (CMS). Med flexibel teknisk bas, många plug-ins och en WordPress byrå som Avantime kan din webbplats anpassas för dina unika behov.

I och med WordPress storlek och enkelhet finns det många som kan och lär sig systemet. Detta betyder i sin tur att det går att byta WordPress byrå. Gör som många andra, byt till Avantime som din WordPress byrå!

WooCommerce systemet för E-handel

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce. WooCommerce är ett tillägg/plug-in till WordPress som gör det möjligt att sälja produkter och tjänster på webben. Med WooCommerce som bas hjälper vi på Avantime både stora och små organisationer och företag att öka sin försäljning samtidigt som man har låga baskostnader.

Det största systemet för e-handel med WordPress är WooCommerce och det är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för till exempel språk och valutor.

WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns en mångfald av tillägg till WooCommerce som bland annat hanterar mer avancerad e-handel som till exempel, rabattkoder, stafflade priser, lager, logistik, betaltjänster, kundunika priser, valutor etc.

Språkstöd WordPress

Om du som företagare är verksam på flera marknader bör du kunna presentera din webbplats på flera olika språk. Många av våra kunder har sin verksamhet både i Sverige och övriga delar av världen, därav har vi stor erfarenhet av att bygga flerspråkiga webbplatser i WordPress.

Multisite webbplatser

WordPress har en funktion som kallas multisite. Detta innebär att flera stycken lika eller helt olika webbplatser kan dela på samma WordPress installation. Detta ger mycket stora administrativa fördelar inom till exempel kodhantering och drift.

Tekniakt innebär detta att databasen är den samma med unika tabeller för att särskilja innehållet med olika webbplatser.

En WordPress instalaltion med multisite rekommenderas när det finns ett behov av att ha flera webbplatser där viss funktionalitet och visst innehåll är gemensamt. Andra anledningar/användningsområden kan vara när man vill koncentrerar till en och samma administratör som skall hantera flera webbplatser.

WordPress utveckling

När vi på Avantime utvecklar nya WordPress webbplatser utgår vi från normalt från ett så kallat tema som vi tagit fram och som anpassats efter svenska behov och förutsättningar. Förbättringar sker ständigt i takt med att WordPress och tekniken runt omkring utvecklas.

En princip vi aldrig frångår är att vi använder oss av beprövade standard-plugins och håller oss till de riktlinjer som finns för WordPress.

Våra team och tjänster som WordPress byrå

Performance

Vi levererar Digital marknadsföring strategisk och taktisk. Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM)marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys i flera olika system och plattformar.

Läs mer om Team Performance

Creative & Design

Team Creative är experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi ser till att er digitala närvaro blir så attraktiv och effektiv som möjligt för er målgrupp och vägleder er i designfrågor hela vägen från planering till utveckling. Med fokus på användarna tar vi fram kreativa och användarvänliga system samt modern och effektiv design.
Läs mer om Team Creative

Delivery

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, interaktionsdesign, utveckling, marknadsföring och kundens egna interna projekt.

Läs mer om Team Delivery

Development & Technology

På Development & Technology skapar vi skalbara lösningar med de senaste teknikerna, byggda för att möta framtidens krav.

Vi väljer alltid teknik, plattform och ramverk utefter ert och er slutanvändares behov, på en modulär bas som gör det möjligt att bygga framtidssäkra lösningar som inte kräver stora förändringar i implementationen.

Läs mer om Team DevTech

Support

Vi tar vidareutvecklingen av din digitala lösning till nästa nivå. Genom upprättade rutiner för övervakning, felhantering och felsökning monitorerar vi i dagsläget över 50 lösningar i norden. En ständigt närvarande produktionsledning finns som stöd för den löpande vidareutvecklingen av lösningen.

Läs mer om Team Support

Marketing Automation

Marketing Automation handlar om att automatisera rätt budskap till rätt person vid rätt tillfälle. Med hjälp av verktyget kan du öka kännedomen av ditt varumärke, sälja fler produkter och öka lojaliteten gentemot dina kunder genom att rikta budskap och innehåll baserat på personers beteende, preferenser och köphistorik.

Läs mer om Marketing Automation

SEM

SEM står för Search Engine Marketing och översätts till sökmotormarknadsföring som innefattar det som rör marknadsföring i sökmotorer. Vi hjälper till med stöd kring annonsering i form av att sätta en budget, välja och köpa relevanta sökord, samt att optimera och följa upp kampanjen.

Läs mer om SEM

SMM

SMM står för Social Media Marketing och refererar till användningen av sociala medier för att marknadsföra och sälja produkter eller tjänster. Vi ser att sociala medier konstant är en uppåtgående trend, och brukar säga att om man inte syns betyder det att man inte finns. Vi hjälper till att annonsera på sociala plattformar som LinkedIn, Instagram och Facebook.
Läs mer om SMM

Webbanalys

Webbanalys handlar i grund och botten om att analysera och förstå trafiken till en webbplats med målet att locka rätt besökare. I kontinuerliga webbanalysmöten undersöker vi våra uppdragsgivares webbstatistik, digitala kampanjer och andra informationskällor med målet att attrahera rätt besökare.

Läs mer om Webbanalys

WordPress byrå

Fördelar med att anlita Avantime som WordPress byrå

  • Mångårig erfarenhet av utveckling av webbplatser i WordPress
  • Du behöver inte vända dig till flera byråer, i egenskap av fullservicebyrå, erbjuder Avantime en lång rad kringtjänster som till exempel design, koncept, användbarhet, digital marknadsföring, webbanalys, drift, support, förvaltning.
  • Tjänsteleveranser med modern agil utvecklingsteknik som ger förutsägbara kostnader och direkt inblick och möjlighet att styra utvecklingsarbetet.
  • Avantime arbetar alltid datadrivet. Vi mäter och följer alla relevanta nyckeltal och VET vad mad som fungerar respektive inte fungerar. Som kund tar du del av detta.
  • Eftersom WordPress är baserat på öppen källkod lägger man de kostnader som annars lagts på licenser på värdeadderande utveckling.

WordPress byrå

Vi är experter på WordPress

Ibland är det bra att diskutera igenom och förklara förutsättningar, behov och krav. Nu har du möjlighet att bli uppringd av en av Avantimes experter inom WordPress. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt.

Vill du veta mer om oss som WordPress byrå?

KONTAKTA OSS

Louise Gatel

EXECUTIVE ASSISTANT

louise.gatel@avantime.se
+46 73 314 55 73