Episerver/Optimizely Byrå

Avantime – Din digitala Episerver/Optimizely byrå

Avantime är en välrenommerad Episerver/Optimizely byrå som skapat effektiva webbplatser sedan 2004, samma år som vi blev partner med Episerver.

Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida.

Kontakta oss för en fri konsultation!

Varför ska man anlita Avantime som Episerver/Optimizely byrå?

Att anlita en erfaren Episerver byrå (Optimizely byrå) med bra referenser och bred kompetens innebär en rad fördelar. Du får snabb tillgång till specialister inom områden som webbutveckling, digital marknadsföringwebbdesign och konverteringsoptimering som du mer eller mindre kan betrakta som din egen personal.

Avantime har varit partner med Episerver (dagens Optimizely) sedan 2004 och sedan dess levererat prisvinnande webbplatser och intranät.

Avantime erbjuder en lång rad tjänster kring både webbplatser och intranät. Vi har en vältrimmad support- och förvaltningsorganisation med mångårig erfarenhet av Episerversupport, Episerverdrift och Episerverförvaltning.

Hur kan vi som Episerver/Optimizely byrå hjälpa dig?

Genom att anlita Avantime som Episerver/Optimizely byrå får du hjälp med allt från strategi, design och teknisk produktion, till långsiktig optimering, konvertering och förvaltning. Vi ser alltid till att vi mäter och följer upp allt via avancerad webbanalys.

Vi har mycket erfarna och duktiga webbutvecklare (Episerverutvecklare/Optimizelyutvecklare) som arbetat med en rad olika webbplatser/intranät.

Varför ska du välja Episerver/Optimizely?

Episerver/Optimizely CMS är ett bra val för stora och medelstora företag. Plattformen stöttar dig med stora utmaningar inom till exempel leadsgenerering och marknadsföring.
Ett beprövat och stabilt CMS som bygger på många års användarerfarenhet och en kontinuerlig vidareutveckling.

Episerver CMS har ett intuitivt användargränssnitt och högklassiga CMS-funktioner och bygger på Microsoft.NET-teknologi. Verktyget är användarvänligt och det krävs inga förkunskaper hos användarna för att skapa, hantera och publicera innehåll på er webbplats. Med verktyget förenklas uppdateringen av informationstjänsterna på webbplatsen och administratonen underlättas, vilket resulterar i en kostnadseffektiv hantering av information.

Vill du utbilda dig inom webbanalys?

Fördelar Episerver/Optimizely

 • Episerver/Optimizely innehåller många smarta funktioner som underlättar digital marknadsföring (SEO och SEM), vilket leder till ökad konvertering och leadgenerering.
 • Enkelt att delegera och styra behörigheter om organisationen har behov av många redaktörer (t.ex. lokalkontor, dotterbolag eller landssajter).
 • Redaktörer älskar det användarvänliga gränssnittet.
 • Stabil och robust med mycket god driftsäkerhet.
 • Följer .Net ramverket och har bra API:er för integration mot CRM, medlemsregister, AD, BankID och många andra kritiska system.

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.


  Vi berättar gärna mer!

  Claes Börtemark

  Head of Delivery

  claes.bortemark@avantime.se +46 760 000 837