Avantime hjälper till att utvecka ert varumärke

Avantime – din branding-partner

I en tid då det finns fler kanaler än någonsin behöver företag göra mer för att få sin röst hörd i bruset. Träffsäker branding skapar rätt associationer, känslor, löften, förväntningar och upplevelser som gör att målgruppen fastnar för just ditt varumärke.

Vi kan hjälpa till att stärka ert varumärke i både digitala och traditionella kanaler och se till att er målgrupp hamnar rätt. Vårt branding-team jobbar tätt med våra analytiker och mäter alla aktiviteter in i minsta beståndsdel. Vi underbygger allt vi gör med data men paketerar det på ett kreativt och gör ditt varumärke oemotståndligt genom rätt budskap på rätt tidpunkt till rätt mottagare.

Oavsett om det är en reklamkampanj, ny webb, app eller grafisk profil.

Hör av dig så hjälper vi er!

Branding och varumärke – vad är det?

Ditt Brand, eller varumärke representerar ditt företags kundlöfte. Om man uttrycker det så blir det tydligt hur viktigt det är med ett starkt varumärke.

Varumärket uttrycker vad ditt företag står för, vad dina kunder kan förvänta sig av dig och hur ditt företag skiljer sig från era konkurrenter.

Ett starkt varumärke är förtroendeingivande, relationsbyggande och för med sig positiva associationer.

Att ha ett starkt Brand hjälper ofta till att skapa nya kunder, har hög igenkänningsfaktor hos människor och ökar värdet för företaget.

På Avantime hjälper vi dig skapa ett starkt, unikt varumärke som reflekterar ditt företag och dess styrkor på rätt sätt.

Våra metoder

Brand positioning

Tillsammans med er tar vi reda på vilken position på marknaden ert företag befinner sig, samt utforskar var ni vill att företaget ska befinna sig.

SWOT-analys

En SWOT-analys (Strength, Weaknesses, Opportunities, Threats) kartlägger var företagets styrkor, svagheter, möjligheter och hot. Analysen ligger sedan till grund för att förstå var företaget vill vara, och belyser vilka aktiviteter som är nödvändiga för att företaget ska ta sig dit.

Brand wheel

Vi gör en kartläggning av bolagets varumärke, dess attribut, fördelar, värde och personlighet för att sedan kunna etablera en Brand Essence som ska genomsyra er kommunikation.

Grafisk tolkning

Här jobbar vi fram en visuell identitet som är en grafisk tolkning av varumärkets personlighet. Det är ett visuellt uttryck för vad vi vill att varumärket ska säga. Den ska förmedla företagets vision och nytta.

Branding-strategi

Baserat på insikter vi får från förarbetet tar Avantimes konsulter fram mål och strategi tillsammans med er för företagets Branding, samt konkreta aktiviteter som kommer hjälpa ert företag att uppnå dem.

Vi säkerställer att er kommunikation genomsyras av känslan ni vill förmedla, utvecklar ert företags visuella identitet, och därmed stärker ert företags varumärke.

Avantimes experter hjälper er att träffa rätt i er kommunikation till kunderna och skapa fler nya kunder.

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.


    Vi berättar gärna mer!

    Claes Börtemark

    Head of Delivery

    claes.bortemark@avantime.se +46 760 000 837