Sociala Medier Byrå

Avantime – din sociala medier byrå

Avantime är en ledande sociala medier byrå. Vi arbetar dagligen med framgångsrika sociala medier kampanjer åt ett bett spektrum av uppdragsgivare.

SMM står för Social Media Marketing och refererar till användningen av sociala medier för att marknadsföra och sälja produkter eller tjänster. De sociala medierna är i dag etablerade, effektiva kommunikationskanaler och användningen fortsätter att öka, både bland privatpersoner och organisationer. Avantime har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med strategi, optimering och kampanjer i sociala medier.

social media icons

Digital Marknadsföring

Vi hjälper er att uppnå era mål i sociala medier och på digitala plattformar. Med en gedigen process, ständig optimering och expertrådgivning tar vi dig från start till mål oavsett vilken plattform du vill finnas på.

Vi arbetar med plattformar som

På Avantime arbetar strateger, kreatörer och mediespecialister tillsammans för en optimal prestation. Alla i teamet bidrar med sin unika kunskap om hur man ska skapa, sända ut, optimera och konvertera i sociala medier.

Sociala medier som leadsgenererare

Sociala medier byrån Avantime hjälper dagligen företag och organisationer att skapa fler leads och på så sätt öka försäljning och ta marknadsandelar via smart och effektiv marknadsföring via sociala medier.

Vi älskar ”under huven”-arbetet i sociala medier marknadsföring och övriga digitala marknadsföringskanaler. Via smarta strategier, rutiner och metoder kombinerat med envishet och långsiktighet skapar vi effektiva digitala kampanjer. Vi använder samma teknik själva. Att du själv besöker denna sida är resultatet av och ett exempel på hur vi arbetar med leadsgenerering.

Våra uppdragsgivare spänner över ett mycket brett spektrum av företag och organisationer och därmed ett mycket stort antal olika produkter och tjänster. Den ”gemensamma nämnaren” är utmaningen att få fram fler leads och öka försäljningen via digital marknadsföring, webbplats och sociala medier.

Vill du också skapa fler leads och öka försäljningen? Kontakta oss på Avantime så hjälper vi er!

Strategi

Innan vi sätter igång med det taktiska arbetet utvecklar vi en strategi baserat på olika sorters underlag. Det kan t ex vara en analys av befintliga insatser och tillgänglig data, interna dokument eller annat underlag som kan vara till nytta. Därefter formar vi en strategi (gärna tillsammans med er) och skapar digitala kundresor som passar just er målgrupp.

Vi identifierar och definierar mätbara mål och nyckeltal som vi använder för att mäta måluppfyllelse och styra/optimera framtida kampanjer efter.

Content & Annonsproduktion

Vårt kreativa team är experter på alla digitala format och har gedigen erfarenhet av både innehållsproduktion och annonsproduktion. Våra kreatörer skapar skräddarsytt innehåll och annonsmaterial oavsett vilken plattform du vill synas på och ser till att leverera ditt budskap på precis rätt sätt.

Konverteringsoptimering

Utöver copy och design i annonser är utformning och optimering av de landningssidor som kampanjen syftar till att driva relevant trafik till av högsta prioritet för kampanjens totala effekt. Här arbetar vi med beprövade metoder för konverteringsoptimering och design som alla syftar till att få en så hög konverteringsgrad som möjligt.

Performance Marketing

Vårt Performance-team ser till att din placering hamnar på rätt kanal, för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. En kombination av erfarenhet och kunskap om plattformens algoritmer, genomtänkta processer och konstant bevakning ser vi till att varenda annonskrona hamnar rätt.

Analys & Uppföljning

Vi analyserar ständigt våra insatser, följer upp och rapporterar så ni alltid har koll på prestationen. Vi har ett agilt förhållningssätt och lär oss ständigt genom hela processen. Vi är aldrig främmande för att hela tiden förbättra material, strategi och placering för optimal prestation. Då vi även är experter på att bygga, designa och konvertera på själva webbplatsen, ser vi till att era kunder går hela vägen i mål.

Vill du utbilda dig inom sociala medier annonsering?

sökmotoroptimering

Vanliga frågeställningar

Vi hjälper ofta våra kunder med att svara på frågeställningar inom SMM. Som en röd tråd genom alla områden så använder vi webbanalys för att mäta och följa upp resultatet av varje marknadsaktivitet.

  • Vilka nyckeltal ska vi använda för mål och uppföljning av kommunikation i sociala medier?
  • Vilka kanaler passar min målgrupp?
  • Vilken roll ska marknadsföring i sociala medier ha i min digitala marknadsmix?
  • Hur bevakar vi vad som sägs om oss i sociala medier och hur agerar vi utifrån det?

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.