Skip links

SharePoint ger unik möjlighet att söka recept på axafoodservice.se

Lantmännen, en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk och som ägs av 42 000 svenska lantbrukare, har valt Avantime för att utveckla en ny webbplats till varumärket Axa Foodservice. Axa Foodservice förser restauranger och storhushåll med mat – färdig mat eller basvarorna till mat.

På Axa Foodservices nya webbplats kan man bland annat söka mellan hundratals recept och mängder av produkter. Receptsöket kan filtreras genom finesser som maximal tillagningstid för rätten. När man söker på produkter kan man till exempel kryssa för om man bara är intresserad av Krav-märkta produkter eller om man har någon typ av allergi.

Microsoft SharePoint, en webbplattform som är utmärkt för att hantera strukturerad data, hjälper Axa Foodservice att hantera alla recept och produkter. Webbpubliceringssystemet EPiServer används som presentationslager och för att hantera de vanliga sidorna på webbplatsen.

Ett effektiv sökmotor är A och O för en välfylld webbplats. Axafoodservice.se har utrustats med sökmotorn SharePoint Search som hjälper besökaren att hitta rätt direkt.

Avantimes webbhostingtjänster gör att webbplatsen alltid finns tillgänglig.

Besök nya axafoodservice.se >>

För mer information kotakta:
Cedrik Leijon, tel: 08-599 090 26