Shopify Byrå

Avantime – din Shopify Byrå

Shopify är en av världens största e-handelsplattformar med omkring två miljoner användare i världen. WooCommerce är en annan stor och ofta använd e-handelsplattform.

Med Shopify kommer du snabbt igång med din e-handel och får möjlighet att använda dig ett stort utbud av färdiga e-handelsmallar, appar och plugins för att sätta din personliga prägel på sajten.

På Avantime har vi lång erfarenhet av e-handel via Shopify’s plattform. Vi är en ledande Shopify byrå som ser till att tillsammans med er skapa, utveckla och underhålla er e-handel.

Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida. Kontakta oss för en fri konsultation!

Varför Shopify?

Shopify erbjuder ett helt webbaserat gränssnitt för e-handelsplatser med en uppsjö av plugins och teman för att förenkla ditt företagande.

Med Avantime som din Shopify-partner får du snabb och effektiv hjälp att komma igång med din e-handel och fokusera på att bygga försäljning för din e-handel. Avantime hjälper dig till exempel med integrationer, konfiguration, mätning/tracking, design/UX och marknadsföring.

Shopify är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns en mångfald av tillägg till Shopify som bland annat hanterar mer avancerad e-handel som till exempel rabattkoder, ”stafflade” priser, lager, logistik, betaltjänster, kundunika priser, valutor etc.

Marknadsföring och webbanalys i Shopify

Shopify är fullt kompatibelt med de allra flesta analysverktyg på marknaden såsom Google Analytics med flera, vilket gör det enkelt att sätta upp spårning för att sedan fatta datadrivna beslut i syfte att optimera din webbhandel, med hjälp av den data som samlas in. Integration finns även för taggningsverktyg likt Google Tag Manager som kan användas för att sätta upp flexibel spårning av dina kunders interaktioner med din e-handel.

Shopify stöder även annonsering i flertalet annonsverktyg, bland annat Google Ads, där du kan öka synligheten för dina produkter.

Med Shopify finns även stora möjligheter till marknadsföring på sociala medier med hjälp av bland annat Facebook, Instagram och Pinterest. Dessutom finns möjligheten att koppla samman Shopify med de vanligaste recensionssajterna för att öka exponeringen av din e-handel.

Det finns även flertalet verktyg för mailutskick, formulärhantering och automatisering av ditt företags marknadsföring. Allt för att göra det enklare för ditt företagande.

Avantimes Shopify-experter hjälper dig att skapa en effektiv e-handelsplattform som är skräddarsydd för dina och ditt företags behov.

Shopify betallösningar

En stor fördel med Shopify är att det finns stöd för väldigt många betallösningar och tjänster. Det går alltså att erbjuda olika betalnings- och fraktalternativ för era kunder, vilket gör just din e-handel enklare för kunden att handla på.

Det finns stöd för de allra flesta vanligare betalningsmetoder och genom olika plugins kan företaget välja vilka betalningstjänster man vill erbjuda.

Shopify erbjuder också enkel orderhantering och administrationslösningar för lager, frakt och returer.

Shopify utveckling

Shopify är under ständig utveckling, med nya integrationer, plugins och funktionaliteter. Det är en framtidssäkrad tjänst som erbjuder en helhetslösning för din webbshop. Ta hjälp av våra experter på Avantime för att få ut det mesta av din Shopify-uppsättning.

Shopify och uppgraderingar

Det är också viktigt att följa med i de uppgraderingar som kommer från Shopify och de plugins som du kopplar på. Detta är delar som ingår i förvaltningsarbetet av Shopify. Avantime är experter på detta arbete som många tycker är lite tråkigt, men som vi älskar.

Vill du utbilda dig inom webbanalys eller annonsering?

Fördelar med att anlita Avantime som Shopify byrå

  • Mångårig erfarenhet av utveckling av e-handelssajter i Shopify.
  • Du behöver inte vända dig till flera byråer, i egenskap av fullservicebyrå, erbjuder Avantime en lång rad kringtjänster som till exempel design, koncept, användbarhetdigital marknadsföring, webbanalysdrift, support, förvaltning.
  • Tjänsteleveranser med modern agil utvecklingsteknik som ger förutsägbara kostnader och direkt inblick och möjlighet att styra utvecklingsarbetet.
  • Avantime arbetar alltid datadrivet. Vi mäter och följer alla relevanta nyckeltal och VET vad som fungerar respektive inte fungerar. Som kund tar du del av detta.

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad du behöver hjälp med i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan med förslag på tid för en kostnadsfri rådgivning.