Woocommerce Byrå

Vi är experter på WooCommerce

WooCommerce har vuxit till att bli världens mest använda e-handelsplatsform. Över 40% av alla världens e-handelsbutiker drivs nu av WooCommerce. WooCommerce körs som ett tillägg på världens största publiceringsverktyg, WordPress.

Vi på Avantime har arbetat med WordPress och WooCommerce i över tio år. Är ni ute efter en WooCommerce byrå som är experter på WordPress och WooCommerce tillsammans med professionell webbdesign, digital strategi, sökmotoroptimeringdigital marknadsföringwebbanalys och andra omkringliggande områden har ni hittat rätt.

Vi ser även till så att alla webbplatser som levereras är sökmotoroptimerade enligt dagens standard och att relevant mätning finns på plats.

Er framgång är vårt mål och oavsett vad ni behöver hjälp med så finns vi vid er sida. Kontakta oss för en fri konsultation!

Varför WooCommerce?

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce brinner vi för som WooCommerce byrå. WooCommerce är ett tillägg/plug-in till WordPress som gör det möjligt att sälja produkter och tjänster på webben. Med WooCommerce som bas hjälper vi på Avantime både stora och små organisationer och företag att öka sin försäljning samtidigt som man har låga baskostnader.

Det största systemet för e-handel med WordPress är WooCommerce och det är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för till exempel språk och valutor.

WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns en mångfald av tillägg till WooCommerce som bland annat hanterar mer avancerad e-handel som till exempel, rabattkoder, “stafflade” priser, lager, logistik, betaltjänster, kundunika priser, valutor etc.

Marknadsföring i WooCommerce

WooCommerce är fullt kompatibelt med de allra flesta analysverktyg på marknaden såsom Google Analytics med flera, vilket gör det enkelt att sätta upp spårning för att sedan fatta datadrivna beslut i syfte att optimera din webbhandel, med hjälp av den data som samlas in. Integration finns även för taggningsverktyg likt Google Tag Manager som kan användas för att sätta upp flexibel spårning av dina kunders interaktioner med din e-handel.

WooCommerce stöder även annonsering i flertalet annonsverktyg, bland annat Google Ads, där du kan öka synligheten för dina produkter.

Med WooCommerce finns även stora möjligheter till marknadsföring på sociala medier med hjälp av bland annat Facebook, Instagram och Pinterest. Dessutom finns möjligheten att koppla samman WooCommerce med de vanligaste recensionssajterna för att öka exponeringen av din e-handel.

Det finns även flertalet verktyg för mailutskick, formulärhantering och automatisering av ditt företags marknadsföring. Allt för att göra det enklare för ditt företagande.

Avantimes WooCommerce-experter hjälper dig att skapa en effektiv e-handelsplattform som är skräddarsydd för dina och ditt företags behov.

WooCommerce betallösningar

En stor fördel med WooCommerce är att det finns stöd för väldigt många betallösningar och tjänster. Det går alltså att erbjuda olika betalnings- och fraktalternativ för era kunder, vilket gör just din e-handel enklare för kunden att handla på.

Det finns stöd för de allra flesta vanligare betalningsmetoder och genom olika plugins kan företaget välja vilka betalningstjänster man vill erbjuda.

Redovisning och bokföring i WooCommerce

WooCommerce kan med hjälp av plugins integreras med många av de vanligaste programmen som används för redovisning och bokföring.

Detta automatiserar hela eller delar av redovisnings- och bokföringsprocessen för dig och ditt företag, vilket frigör värdefull tid för dig som företagare.

Många betaltjänster går även att koppla samman med redovisnings- och bokföringssystem för att skapa ett sömlöst företagande där fokus kan ligga på att driva just din affär.

WooCommerce utveckling

WooCommerce är under ständig utveckling, med nya integrationer, plugins och funktionaliteter. Det är en framtidssäkrad tjänst som erbjuder en helhetslösning för just din webbshop. Ta hjälp av våra experter på Avantime för att få ut det mesta av din WooCommerce-uppsättning.

WooCommerce och uppgraderingar

Det är också viktigt att följa med i de uppgraderingar som kommer från WordPress, WooCommerce och de plugins som du kopplar på. Detta är delar som ingår i förvaltningsarbetet av WooCommerce. Avantime är experter på detta arbete som många tycker är lite tråkigt, men som vi älskar.

Performance

Vi levererar Digital marknadsföring strategisk och taktisk. Vi arbetar med sökordsmarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökmotoroptimering (SEO). Vi utvärderar och optimerar via webbanalys.

Creative & Design

I team Creative är vi experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi är ett gäng kreatörer med bred kompetens inom bland annat designkoncept, UX, UI, branding, kommunikationskoncept och visuell design.

Development & Tech

I team Development skapar vi lösningar med de senaste teknikerna, alltid med framtidstänk och kundens behov som högsta prio. Vi som jobbar här brinner för teknik.

Delivery

Vi har en god förståelse för alla aspekter i ett framgångsrikt digitalt projekt. Från idé till implementering samordnar vi alla typer av aktiviteter såsom service design, interaktionsdesign, utveckling, marknadsföring och kundens egna interna projekt.

Vill du utbilda dig inom webbanalys eller annonsering?

Fördelar med att anlita Avantime som WooCommerce byrå

 • Mångårig erfarenhet av utveckling av e-handelssajter i WooCommerce.
 • Du behöver inte vända dig till flera byråer, i egenskap av fullservicebyrå, erbjuder Avantime en lång rad kringtjänster som till exempel design, koncept, användbarhetdigital marknadsföring, webbanalys, drift, support, förvaltning.
 • Tjänsteleveranser med modern agil utvecklingsteknik som ger förutsägbara kostnader och direkt inblick och möjlighet att styra utvecklingsarbetet.
 • Avantime arbetar alltid datadrivet. Vi mäter och följer alla relevanta nyckeltal och VET vad mad som fungerar respektive inte fungerar. Som kund tar du del av detta.

Vi är experter på WordPress och WooCommerce

Ibland är det bra att diskutera igenom och förklara förutsättningar, behov och krav. Nu har du möjlighet att bli uppringd av en av Avantimes experter inom WordPress och WooCommerce. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt.

coffee conversation

Få kostnadsfri offert

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi med en offert, eller hör av dig om du har frågor. Vi svarar så fort vi kan.


  Vi berättar gärna mer!

  Erik Nettelbrandt

  Head of Performance

  erik.nettelbrandt@avantime.se +46 734 031 121

  Nathalie Sarenfält

  Digital Marketing Expert

  nathalie.sarenfalt@avantime.se +46 763 033 230